Uusien globaalien toimintamallien kehittäminen

Kömpelöt virtuaalikokoukset ja turhauttava sähköpostirumba vaihtuivat Ideatehtaaseen globaalin teknologiayrityksen käytössä. Näin tiimien eri puolilla maailmaa työskentelevät asiantuntijat vapautuivat ajan ja paikan rajoitteista sekä pystyvät nyt työskentelemään yhdessä aiempaa huomattavasti tehokkaammin ja ketterämmin.

Merkittävä globaali teknologiayritys tehostaa toimintaansa etsimällä kokonaan uusia toimintatapoja, jotka vapauttavat yksilön ryhmätyön tuottamista ajallisista kahleista.

Yrityksen tiimit rakentuvat pääsääntöisesti ympäri maailmaan olevista asiantuntijoista. Työskentelyä toteutetaan paljon virtuaalikokousten muodossa sekä sähköposteilla, joiden liiallinen käyttö on vesittänyt alkuperäisen viestintätarkoituksensa. Virtuaaliset yhteistekemisen tilat on koettu kömpelöiksi ja aikatauluihin väärällä tavalla sitoviksi.

Ideatehdas tarjoaa merkittävän edun tiimien sisäiseen ketterään työskentelyyn. Kalentereista vapaa yksilötyöskentely mahdollistaa yhä useamman osallistumisen tavoitteelliseen ryhmätyöhön eri hankkeissa.

Samalla metodilla on yrityksessä nyt toteutettu myös useiden tuhansien osallistujien työpajoja onnistuneemmin kuin koskaan aiemmin.